Etykietki na przetwory

Etykietki na przetwory

etykieta-przetwory-1

Sezon przetworów owocowych już prawie za nami. Jak zwykle miałam ambitne plany co do tego w co zaopatrzę moją spiżarnię, niestety zrealizowałam je w niewielkim stopniu. Udało mi się zrobić jedynie dżemy wiśniowe, z czarnej porzeczki, jagód i malin. Planowałam zrobić jeszcze soki wiśniowe i malinowe, które moi chłopcy uwielbiają, brzoskwinie w syropie i czereśnie w żelu… Lato trwa zdecydowanie zbyt krótko! Dla spóźnialskich którzy chcą jeszcze coś zrobić przypominam, że wrzesień to najlepszy czas na przetwory ze śliwek, winogron, dzikiej róży, czarnego bzu, ogórków, papryki, buraków i aronii. Więc nie wszystko jeszcze stracone.

Dziś mam dla Was etykietki na przetwory, uporządkują Waszą spiżarnię :)

etykieta-przetwory-2

etykieta-przetwory-3

Owocnej pracy!

Daria

 

 

Leave a Comment